Bezienswaardigheden

Hoedspruit

De stad Hoedspruit is de uitvalsbasis voor de verschillende estates. Hoedspruit is een klein, veilig en toeristisch Zuid-Afrikaans dorp en ligt aan de voet van de Klein Drakensberg. U kunt veel verschillende dagtrips en excursies boeken vanuit Hoedspruit.

Voor avontuur liefhebbers is er genoeg keus om bijvoorbeeld te gaan wild water raften, mountainbiken, paardrijden of met een klein vliegtuig het natuurgebied te verkennen.

Ook voor ontspanning is er alle luxe aanwezig zoals verschillende winkeltjes, supermarkten, hotels en spa’s.

Het dorp is goed bereikbaar met de auto, trein en zelfs per vliegtuig.

Blyde River Canyon

De Blyde River Canyon heeft het meest spectaculaire uitzicht van Zuid-Afrika. De rivier Blyde River stroomt door deze enorme kloof van maar liefst 30 kilometer. U kunt de Blyde River Canyon lopend verkennen maar ook prima met de auto of een boottocht. De Blyde River Canyon is na de Grand Canyon een van de grootste ter wereld.

Krugerpark

Bekijk de Big 5 (Olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel) en vele andere dieren in het meest gevarieerde wildpark van Zuid-Afrika! Het bekende Krugerpark is de nummer 1 plek om te bezoeken in Zuid-Afrika.

Dit park is goed bereikbaar met de auto vanuit Hoedspruit. Met een enorme omvang van 380 km lang en 60 km breed, zijn er veel verschillende routes die je met de auto kunt afleggen binnen het park.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.